DET ÄR SVÅRT ATT HITTA RÄTT BIL

Man brukar säga att bilköp sällan är en bra affär. En god förutsättning är att kunna säkerställa bilens skick och rätta värde. Ibland kan det tyvärr också vara svårt att veta om säljaren är antingen ärlig eller okunnig. Då kan det vara skönt om ett oberoende proffs hjälper till att hitta en lämplig bil och säkerställer dess skick och verifierar om priset är rimligt. Då kan det bli en lyckad affär.

VI HJÄLPER DIG TILL EN BRA AFFÄR

UPPSTARTEN

Du fyller i en förfrågan om vad du önskar för bil. Vi återkommer då med ett uppdragsavtal där det endast kostar dig något om du tackar ja till ett eventuellt köp. Du har med andra ord inget att förlora.

SÖKPROCESSEN

Nu börjar vårt jobb. Vi skannar av hela Sverige efter ett lämpligt objekt. När vi hittar något intressant åker vi dit och gör en rejäl fordonskontroll och säkerställer bilens skick och avgör ett rimligt värde.

FÖRHANDLING

Vi förhandlar fram ett lämpligt pris med säljaren utifrån vad vi kommit fram till efter våra tester och vår värdering som vi sedan presenterar för dig. Med vår långa erfarenhet säkerställer vi ett korrekt pris för rätt kvalitet.

DU BESTÄMMER

Våra förslag är som sagt inte bindande. Du funderar och bestämmer dig för om du vill slå till eller inte och meddelar oss detta. Men du ska känna dig trygg med att affären är rätt. Du får även avgöra om du vill ha förslag på finansiering också.

EVENTUELL AFFÄR

Väljer du att gå vidare med erbjudandet sätt vi dig i kontakt med säljaren och ni slutför köpet tillsammans utifrån vad som är överenskommet. Du gör alltså affären direkt med säljaren. Smidigt färdigförhandlat och enkelt.

ERSÄTTNING

När ni ingått köpeavtal med säljaren får ni även en faktura av oss för vår ersättning för det jobb vi gjort. Ett belopp ni redan tjänat in genom att få rätt pris och rätt kvalitet. Att göra affärer med oss är alltid tidsbesparande, tryggt och lönsamt. Priset ligger på ca 3000 kr per affär inkl moms men exakt belopp förhandlas via individuella avtalsförslag efter inkommen förfrågan.

Låter det intressant?

Då är du är varmt välkommen att skicka oss en förfrågan så ser vi tillsammans till att din nästa bilaffär blir lyckad.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN